Χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να παρέχουμε μια μοναδική εμπειρία περιήγησης στο website μας.
Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies

Wolfmedica Hellas SA

Medical devices and equipments

×

Σφάλμα

"Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

Cannot get "Nea Kallikrateia" woeid in module "mod_sp_weather".

"Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

"Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

"Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".Σχετικά με εμάς

 
Η WolfMedicaHellas – Ιατροτεχνολογική Α.Ε. είναι κορυφαία εταιρία στον σχεδιασμό και την παραγωγή ιατρικών μηχανημάτων και επίπλου, με προσωπική ειδίκευση, για περισσότερα από 20 χρόνια, στους τομείς της καρδιολογίας , της αποκατάστασης / φυσιοθεραπείας, της γυναικολογίας και του νοσοκομειακού εξοπλισμού.

Σε όλα τα χρόνια της ενεργούς παρουσίας μας στην αγορά, έχουμε γίνει γνωστοί για την δημιουργική σκέψη και στιβαρή μηχανική, δύο αξίες που προσπαθούμε να εμφυσήσουμε σε όλα μας τα προϊόντα. Στο διάστημα αυτό καταφέραμε να μείνουμε κοντά στους πελάτες μας, πείθοντας τους πως υψηλής ποιότητας ιατρικά προϊόντα δεν έρχονται απαραίτητα και με υψηλό κόστος.

Η πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής μας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής στην ρομποτική συγκόλληση, την επεξεργασία μετάλλου και την θερμική μορφοποίηση κενού, έχει πλέων μηνιαία δυναμική παραγωγής 300 κρεβατιών και 50 διαδρόμων ή 100 κρεβατιών και 100 διαδρόμων.

Όντας οικογενειακή επιχείρηση, το βασικό μας μέλημα είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Η Πολιτική Ποιότητας της WolfmedicaHellas εφαρμόζεται σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε. Ο ποιοτικός έλεγχος, ακολουθώντας τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια παραγωγής και αφορά τους εμπλεκομένους.
 
Το διοικητικό τμήμα της ευκαιρίας αποτελείται από ανθρώπους αφοσιωμένους στην απόδοση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, μια αφοσίωση που περνάει σε όλους τους εργαζόμενους, σε όλα τα στάδια και βαθμίδες της παραγωγής.

Παραμένουμε πάντα πιστοί στην αρχική μας ιδεολογία, ενώ παράλληλα οδηγούμε την εξέλιξη, ώστε να καλύπτουμε τις μελλοντικές ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς δίχως να θυσιάζουμε το επίπεδο ποιότητας που οι πελάτες μας περιμένουν από εμάς
.
Από την ίδρυση της, η WolfmedicaHellas αφορούσε και αφορά ιδανικά. Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε αυτά τα ιδανικά, ώστε εσείς, ο πελάτης μας, να είστε ο τελικός κερδισμένος.
 
Αναστάσιος Τσιαουσίδης